Departamente

Departamentul Financiar 

Responsabil: Dumitru Lilia

d1

Acest departament tine evidenta tuturor veniturilor si cheltuielilor din asociatie. Realizeaza activitati de fundraising si scriere proiecte de finantare pentru obtinerea de fonduri nerambursabile in vederea implementarii proiectelor din asociatie.

Departamentul Resurse Umane

Responsabil: Popa Claudiu

d2

Departamentul de Resurse Umane se ocupa de recrutarea de noi membri si integrarea acestora in asociatie. De asemenea, coordoneza activitatea membrilor asociatiei, identifica si pune in practica noi metode de motivare si evaluare, training-uri si activitati de petrecere a timpului liber – filme, petreceri, iesiri.

Departamentul Marketing

Responsabil: Dumitru Razvan

d3

Imaginea asociatiei se contureaza la departamentul de Marketing. Creativitatea si imaginatia membrilor face posibila intocmirea materialelor de promovare pentru atragerea partenerilor media si implicit a participantilor la evenimente. In plus, gestioneaza relatia cu partenerii, presa si beneficiarii nostri.

Departamentul Proiecte

Responsabil: Morarasu Irina

d4

Activitatea cea mai intensa o are departamentul de proiecte. Aici se intalnesc toti membrii organizatiei pentru a planifica, organiza, implementa si evalua proiecte.

Comments are closed.